Ahol elbújhat a rohanó világ elől

Egy csendes, vidéki környezetbe várjuk Önt, ahol a patakpart, az erdő és a csodálatos kilátás gondoskodnak arról, hogy Ön kikapcsolódjon, elbújhasson a rohanó világ elől. Portánkon nyugalom, éttermünkben, a Farm Inn Fogadóban természetes ízek, a környéken pedig sok látnivaló, színes programok várják.

A túrázni vágyók nagy sétákat tehetnek a közeli erdőben, de információval szolgálunk távolabbi kirándulások kiválasztásához is. Kedvelt célpont Keszthely városa, Kis-Balaton, Zalaszántón a Sztupa, a Rezi vár romjai, tapolcai tavasbarlang, stb.

A termálfürdők kedvelőinek a közelben Hévíz http://www.spaheviz.hu/hu/ (9km), a kehidakustányi termálfürdő http://kehidatermal.hu/ (4km), zalaszentgróti termálfürdő http://szentgrotfurdo.hu/ (17km), a zalakarosi gyógyfürdő http://www.furdo-zalakaros.hu/ (25km) kiváló fürdési lehetőségeket nyújtanak. Balatoni csobbanásért csak 15 percet kell autózni a keszthelyi strandig.

A zalacsányi golfpályától csak egy domb választ el bennünket, ahová vendégeink előszeretettel látogatnak el. http://zalasprings.hu/hu A pálya gyönyörűen illeszkedik a festői Zala-völgybe.

Kempingünkben füvesített helyekkel állunk rendelkezésére lakókocsik, lakóautók és sátrak számára, de kipróbálhatja mongóliai jurta sátrunkat vagy faházunkat is.

Kemping

Területünkön árnyékos és napos, füvesített lakókocsi helyek, sátorhelyek kerültek kialakításra. Tisztálkodáshoz vizesblokk áll rendelkezésre.

Áraink – Lakókocsihely, vagy sátorhely
Nyitva: 2018 Május 1 – Szeptember 30

2 főig 5.700,- Ft/éjszaka
Minden további személy 1.800,- Ft/éjszaka/fő
  • Gyermekeknek 3 éves korig ingyenes.
  • Villanyfogyasztás (6A) az árban.
  • Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. (200,-Ft/éj/fő).

Jurta

Vendégeink előszeretettel próbálják ki szálláshelyként a Mongóliából származó hangulatos jurta sátrat. Az eredeti festett bútorok mellett a mai kornak megfelelően kis konyhabútort helyeztünk el, hűtőszekrénnyel. 4 fő elhelyezésére alkalmas. Tisztálkodási lehetőség a pár méterre található vizesblokkban adott.

Faház

Völgyre néző saját terasszal rendelkező faházunk fürdőszobával, kis konyhabútorral, hűtőszekrénnyel, egy dupla ágyas és egy emeletes ágyas hálófülkével legfeljebb 4 fő elhelyezésére alkalmas.

Áraink – Jurta vagy Faház
Június 1 – szeptember 15 között bérelhető

2 főig10.800,- Ft/éjszaka
3 fő részére13.200,- Ft/éjszaka
4 fő részére15.600,- Ft/éjszaka
  • Gyermekeknek 3 éves korig ingyenes.
  • Villanyfogyasztás (6A) az árban.
  • Ágynemű használata az árban foglaltatik.
  • Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. (200,-Ft/éj/fő).
  • Foglalásokat legalább 2 éjszakától áll módunkban elfogadni.

Reggeli

3 éves korigingyenes
3-10 éveseknek1.200,- Ft/fő
Felnőtt1.950,- Ft/fő

Szeretettel várjuk Önöket!

Kérje ajánlatunkat

Az alábbi űrlap kitöltésével gyorsan és egyszerűen kérhet tőlünk ajánlatot! Kérjük, hogy figyelmesen töltse ki az adatokat. A *-al jelőlt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlatunkkal rövidesen megkeressük!

Személyes adatok

Foglalási adatok

IgenNem

Egyedi kérés, megjegyzés


Elolvastam, és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket.